Вътрешният министър Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години

...
Вътрешният министър Иван ДемерджиевИван Демерджиев е адвокат с над 20 години
Коментари Харесай

Министър Демерджиев: Тестването на полицаите ще продължи, трябва да дават пример


Вътрешният министър Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година разгласи, че ще се увеличи броят на пунктовете за взимане и обработка на кръвни проби на водачи, открити с алкохол или опиати. Той добави, че тестването на служителите на реда ще продължи и не вижда аргументи за неодобрение от тяхна страна.

Иван Демерджиев  Иван Демерджиев Иван Демерджиев е юрист с над 20 години опит.   Роден е през 1975 година в Пловдив. През 2001 година добави, че неналичието на задоволително пунктове за взимане на проби и тяхната обработка основава повече проблеми на жителите у нас:  " Ще се постараем да създадем доста повече пунктове в страната - във всеки регионален град, където да се взимат и обработват тези проби и това да усили скоростта на тяхната обработка, тъй като в този момент тя е забавена. Това основава редица проблеми ".

По мотив недоволството на синдикатите в Министерство на вътрешните работи поради тестването за алкохол и опиати Демерджиев сподели:  " Няма съображение да недоволстват. Изключително точни са уредите. Отчитат разнообразни субстанции. Каква е повода да се намира това вещество в организма на съответния човек се открива чрез кръвна проба, когато има подозрения дали това е наркотично вещество, или разследване на взимане примерно на медикаменти, съобщи БНР.

" Но да се приказва, че тестванията са неточни - не, не са неточни. Те регистрират съответните субстанции, а повода да се намират в организма, се открива чрез кръвна проба. Както за всички други водачи, по този начин и за чиновниците на Министерство на вътрешните работи, които ще се качат на колите си. Нормално е този, който ревизира, да бъде образец за този, който бива проверяван ", сподели още служебният вътрешен министър.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР